Wie ben ik

In 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met darmspoeling. Tijdens een vakantie in Thailand volgde ik een reinigingskuur van 8 dagen en de resultaten waren verbazingwekkend. Het jaar daarvoor had ik een chemokuur ondergaan, waarbij ik veel medicamenten moest innemen. Daarna voelde ik me snel moe, ik sliep veel en mijn huid en haar waren dof. Ook kwam ik veel aan in gewicht en kon dit niet kwijtraken.

Na de reinigingskuur voelde ik me stukken beter. Mijn huid zag er schoner uit en mijn haar kreeg meer glans. Ook verloor ik veel kilo’s en ik wist op het goede gewicht te blijven. Ik voelde positieve energiegolven door mij heen stromen en kreeg zin om van alles te ondernemen en meer te genieten van het leven. 

Naar mijn mening voel je je door een gezonde levensstijl gelukkiger. Geluk komt eerst van binnen uit. Schone darmen zijn hierbij van groot belang. In het verre oosten luidt het Chinese gezegde: 'Duizend ziektes huizen in de darmen'. Daarom ben ik mij verder gaan verdiepen in de darmen. Ik heb de benodigde opleidingen gevolgd en met succes afgerond. Nu wil ik mijn kennis en ervaring graag delen met anderen, omdat ik iedereen een goede gezondheid gun. Ik vind het leuk om dingen uit te proberen en ik ben een groot voorstander van om zelf te ervaren wat ik mijn klanten, in bepaalde gevallen, adviseer. 

In augustus 2014 heb ik mijn eigen praktijk AquaColonic in Rotterdam geopend waar u terecht kunt voor colonhydrotherapie.