Detox

Geef jezelf en je lichaam twee keer per jaar de ruimte om zicht te ontlasten van toxines en stress. Sapvasten, ook wel aangeduid als detox, ontslakken, reinigen of ontgiften geeft je spijsverteringssysteem de kans om zich te ontdoen van afvalstoffen, gifstoffen, zware metalen, E-stoffen en etcetera.

Er zijn diverse manieren om aan je gezondheid te werken. Een sapvasten week draagt altijd bij aan het verbeteren, herstellen of behouden van een goede gezondheid. Ook al ben je gezond en heb je een dagelijkse stoelgang: elk lichaam heeft van tijd tot tijd een douche van binnenuit nodig.

Je gaat thuis sapvasten en neemt de tijd voor jezelf. Neem tijdens het sapvasten enkel sappen. 

Om je lichaam de ruimte te geven, naast bijvoorbeeld je werk en de opvoeding van kinderen kan je er ook voor kiezen licht verteerbaar voedsel aan je kuur toe te voegen. Plan naast je werk niet te veel activiteiten. Je kunt wel lekker naar een sauna of een beautybehandeling nemen, maar schrap deze week feestjes, vergaderingen en recepties. Het is tijd voor jezelf.

Je kunt een week thuis sapvasten goed combineren met een kuur van drie colonhydrotherapiebehandelingen bij ons in de praktijk.
 

De Innerwavekuur.
De innerwavekuur is een detoxkuur die goed te volgen is, waarbij je geen hongergevoel hebt. De kuur geeft erg goede resultaten in combinatie met de darmspoelingen. Het is zeker de moeite waard om te doen. Meer informatie over de innerwave kuur kun je lezen op www.innerwave.nl.